800 500 515
Pondělí - pátek (8:00 - 17:00) info@rajapack.cz
Nákup ve velkém?
Cenová nabídka ZDARMA
4,7/5
Hodnocení zákazníků
0
Pokračovat v nákupu

Hranatý tubus

Hranaté tubusy v lehkém i robustním provedení

Jako specialisté na obalový materiál RAJA víme, jak vypadá správný zásilkový tubus a jak důležitým prvkem v logistickém řetězci, který umožňuje efektivní a bezpečné doručení zásilek, takový kvalitní zásilkový tubus je. Jsou široce využívány obchodními společnostmi, kurýrními službami i online prodejci.

 

Ať už potřebujete skladovat nebo odeslat výkresy, kalendáře, diplomy, plakáty či desítky jiných produktů v rolích, čtyřhranný kartonový tubus Quattropack je ta pravá volba. Je vyroben z třívrstvé vlnité lepenky. Tři vrstvy kartonu naleznete na dně i víku, je tak velmi pevný. To zajistí vašim zásilkám bezpečnost a vy si tak můžete být jistí, že se obsahu nic nestane ani při nepříliš citlivé přepravě.

 

Díky svému tvaru se tento papírový tubus vyznačuje dokonalou stabilitou, je tak skvěle stohovatelný a ideálně se hodí k archivaci nejrůznějších materiálů. Navíc se snadno a rychle skládá. Uzavření je spolehlivé a obdobně rychlé – víko má samolepicí uzávěr s krycím proužkem a zásuvnou klopou s lamelou.

 

RAJA tip: V naší nabídce aktuálně najdete tubusy s vnitřním průměrem 105 mm o 5 délkách od 430 do 860 mm (formát A2 až A0).

 

Sesumírovali jsme pro vás klíčová specifika a využití zásilkových tubusů:

  1. Typy materiálů: Tubusy mohou být vyrobeny z různých materiálů (karton, plast – například polyethylen, nebo kombinace obou). Každý materiál se hodí pro specifické aplikace.
  2. Velikosti: Aby vyhovovaly potřebám různých typů zásilek, existují tubusy pro malé dokumenty a drobnosti a přirozeně i tubusy pro rozměrnější předměty.
  3. Ochrana obsahu: k zajištění ochrany před poškozením během přepravy může být zásilkový tubus vybaven různými mechanismy uzavření (krytky, zipové sáčky nebo lepicí pásky).
  4. Lepení a uzavírání: Většina zásilkových tubusů má integrované mechanismy uzavírání, které umožňují snadné a rychlé uzavření tubusu po vložení předmětu.

Potřebujete s výběrem obalových materiálů poradit? Naši specialisté jsou vám k dispozici od pondělí do pátku na telefonu 800 500 515 od 8:00 do 17:00. Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv požadavkem či dotazem.

1 výsledek
Třídit dle: Relevantnosti