800 500 515
Pondělí - pátek (8:00 - 17:00) info@rajapack.cz
Nákup ve velkém?
Cenová nabídka ZDARMA
4,7/5
Hodnocení zákazníků
0
Pokračovat v nákupu

Balicí papír

Balicí papír pro balení, fixaci a ýplni dutin ve Vašich balících!

Z RAJA komplexní nabídky balicích papírů si vyberete ty ideální přesně na míru vašemu balicímu procesu. Balicí papír (lidově též balící papír), je vhodný jak pro balení, tak pro fixaci a výplň dutin v balících. Vedle bublinkové fólie patří k nejčastěji používaným obalovým materiálům. Optimálně a ekologicky obalí produkty i krabice, chrání je proti znečištění a poškození během přepravy i skladování.

V našem e-shopu zakoupíte jak cenově výhodný přírodní balicí papír vhodný pro lehké a středně těžké produkty, který můžete použít i jako výplňový materiál do krabic, tak bílý balicí papír v roli, který je měkký, pružný, snadno popisovatelný a hodí se i pro dárkové balení.

Velmi kvalitní balicí papíry z naší nabídky se vyznačují vyšší odolností vůči proražení i elegantním vzhledem. Jsou antistatické a neprůhledné, navíc snadno recyklovatelné. Nabízíme je v rolích i v arších, které se hodí pro rychlé balení zboží menších rozměrů.

RAJA tip: Vlastnosti hedvábného papíru oceníte při balení skla, porcelánu nebo kožených předmětů. Je měkký, takže na křehkých površích nezpůsobuje škrábance, a především dekorativní. Zakoupíte ho u nás v bílé a hnědé barvě.

Pokud potřebujete ochránit různé druhy trubek, ocelových profilů nebo stavebních součástek, doporučujeme vám využít krepový papír. Je velmi odolný a při nepříznivých přepravních podmínkách se netrhá.

Papír slouží nejen jako obal, ale i jako univerzální výplňový materiál. Nabízíme vám hned několik druhů výplňového papíru – v rolích i praktických dávkovacích krabicích. Všechny mají vysokou gramáž a poskytují tak efektivní fixaci předmětů a jejich ochranu před nárazy.

Znáte výplňový materiál SizzlePak? Je elastický a díky svému specifickému tvaru (harmonikově skládané papírové proužky) efektivně tlumí nárazy. Vybírat můžete z mnoha módních barev. A protože skvěle vypadá, je ideální volbou jako výplň do dárkových košů a krabic.

A pokud potřebujete usnadnit a zefektivnit práci při balení, doporučujeme vám využít praktický odvíječ papírů v roli nebo v případě výplní zásobník na papírové role s centrálním dávkovačem.

14 výsledků
Třídit dle: Relevantnosti