800 500 515
Pondělí - pátek (8:00 - 17:00) info@rajapack.cz
Nákup ve velkém?
Cenová nabídka ZDARMA
4,7/5
Hodnocení zákazníků
0
Pokračovat v nákupu

Odpadkový pytel

Hledáte odpadkový pytel či sáček do koše pro Vaši firmu?

Ať už sháníte odpadkový pytel či sáček do koše na stavbu, do firmy, hotelu, na toaletu, do kanceláře na směsný odpad, u nás najdete to pravé. Vybírat můžete z nabídky pytlů na odpad různých objemů, tlouštěk a pevností, materiálu (LDPE i papír) ale také barev.

RAJA tip: Jak vybrat správný pytel na odpad 

Správný výběr pytle do odpadkového koše zvýší účinnost při likvidaci odpadu a minimalizuje nepříjemnosti spojené s jeho manipulací. Zde je několik tipů, které vám pomohou vybrat ten správný:

  • Velikost a kapacita: Před nákupem pytle zvažte velikost a kapacitu odpadkového koše. Větší koše budou vyžadovat nejen větší ale také pevnější pytle, aby bezpečně unesly větší zátěž. Pro váš sklad či dílnu jsou praktické velkoobjemové pytle s kapacitou od 1 000 do 2 500 litrů.
  • Odolnost materiálu: Není nic horšího, než pytel s odpadem, který se vám při manipulaci protrhne. Zvolte proto vždy pytel z dostatečně odolného materiálu, aby například odolal i ostrým předmětům. Silnější a odolnější pytle jsou ideální pro těžší odpad, jako je sklo, plechovky, stavební suť a podobné materiály. Odpadkový pytel s tloušťkou 13 mikronů se hodí pro lehký odpad, tloušťka 50-100 mikronů je vhodná pro průmyslovou výrobu. Pro extra těžký odpad, například drobný stavební materiál doporučujeme pytel o tloušťce ideálně 140 mikronů.
  • Typ odpadu: Zvažte povahu odpadu, který do pytle budete ukládat. Pro organický odpad můžete zvolit papírový pytel (dostupný ve třech velikostech), zatímco pro ostrý nebo nebezpečný odpad je vhodný pytel s vyšší odolností.
  • Speciální požadavky: Některé pytle jsou vybaveny tažnými šňůrami pro snadnější uzavření. Barevné pytle v naší nabídce jsou pak ideální pro tříděný odpad.

Věnujte pozornost těmto faktorům při výběru pytle do odpadkového koše, aby odpovídal vašim potřebám a minimalizoval negativní dopady na životní prostředí. Při správném výběru pytle můžete získat efektivnější a čistší odpadový proces pro vaše domácnosti nebo podnikání. V naší nabídce naleznete také praktické stojany na odpadkový pytel o objemu 110 litrů.

2 výsledky
Třídit dle: Relevantnosti