800 500 515
Pondělí - pátek (8:00 - 17:00) info@rajapack.cz
Nákup ve velkém?
Cenová nabídka ZDARMA
4,7/5
Hodnocení zákazníků
0
Pokračovat v nákupu

Palety

Palety v široké nabídce velikostí pro jakékoliv použití!

S nákupem palet od specialisty na obalový materiál RAJA získáte jistotu kvality, vždy výhodné ceny i rychlého doručení zboží po celé České republice. V naší nabídce naleznete palety mnoha velikostí i typů, ze dřeva i plastu, určené pro jakékoliv použití.

  • Moderní systém paletizace je nedílnou součástí skladování a přepravy zboží. Urychluje procesy, zvyšuje efektivitu, šetří čas i náklady. Všechny typy palet v našem e-shopu mají vidlicové otvory pro standardní vysokozdvižné a paletové vozíky. Jsou stohovatelné, odolné a snadno manipulovatelné.

Patří mezi vaše hlavní požadavky při výběru palet dlouhá životnost, nízká hmotnost či omyvatelnost? Vyberte si ty vyrobené z recyklovaného plastu. Díky jejich velmi nízké váze ušetříte přepravní náklady. Nabízí bezpečnou manipulaci díky absenci třísek, hřebíků a ostrých hran. Jsou silně odolné vůči nárazům i teplotám. Nabízí navíc vysokou míru stohovatelnosti a tím šetří jak prostor ve skladu, tak při samotné přepravě.

Ještě jste neobjevili výhody INKA palet? Zaručeně si je oblíbíte. Jsou vyrobeny z odřezků recyklovaného dřeva a jejich nízká hmotnost pomůže s optimalizací vašich přepravních nákladů.

  • Díky absenci šroubů a ostrých hran je jejich používání snadné a bezpečné. Při skladování, přepravě i exportu se můžete spolehnout na jejich pevnost, vysokou nosnost, vzájemnou stohovatelnost i vzduchotěsnost.

4 výsledky
Třídit dle: Relevantnosti