800 500 515
Pondělí - pátek (8:00 - 17:00) info@rajapack.cz
Nákup ve velkém?
Cenová nabídka ZDARMA
4,7/5
Hodnocení zákazníků
0
Pokračovat v nákupu

Dárkové krabice a krabičky

Dárkové krabice a krabičky na dárky, pro malé i větší produkty, módu!

Dárkové balení snadno, rychle a stylově? S pestrým sortimentem papírových dárkových krabiček z RAJA e-shopu žádný problém. Ať už hledáte větší či menší dárkové krabice, reprezentativní obaly na víno, parfémy, módu, šperky či drobnou elektroniku, máme pro vás řešení. Jsme přední evropský specialista na obalový materiál – s námi zabalíte cokoliv.

Dárkové krabice jsou ideálním pomocníkem pro balení pestré škály zboží a produktů. Využijete je jak v kamenných prodejnách, tak v e-shopech. Malé papírové krabičky se hodí i pro separátní balení drobných produktů do větších krabic, nebo pro praktickou úschovu menšího zboží na prodejně či ve skladu.

Mezi velmi oblíbené dárkové balení patří krabice s magnetickým uzávěrem. Jsou elegantní a reprezentativní. Snadno je složíte a zabalíte do nich cokoliv, od kosmetiky po oblečení. Nabízíme je ve dvou základních provedeních.

  • Dárkové krabičky s magnetem z vlnité lepenky potažené jemným kraftovým papírem v hnědé barvě.
  • Dárkové krabice s magnetickým uzávěrem potažené na vnitřní i vnější straně lesklým papírem v barvě černé, červené či slonové kosti pro skutečně luxusní vzhled.

Bílé krabičky z hladké lepenky využijete jak na balení drobných předmětů, tak s aplikací stužky či mašle jako dárkový obal.

  • Chcete zefektivnit uzavírání krabiček? Doporučujeme vám využít samolepicí kolečka, která nabízíme v několika barevných variacích.

Mezi nejoblíbenější a nejuniverzálnější dárek, kterým neurazíte téměř žádného dospělého, patří jistě lahev dobrého vína. Případně více lahví ještě lepšího vína. V našem e-shopu najdete mnoho druhů dárkových krabic na víno ze silné mikrovlnné lepenky a v mnoha barevných provedeních, které jsou estetickým i funkčním obalem zároveň – ochrání lahev před poškozením.

Součástí naší nabídky jsou samozřejmě i krabičky na šperky a drobné módní doplňky. Jsou vyrobeny z pevného kartonu s lesklým povrchem v bílé či černé barvě. Složené jsou raz dva – stačí zatlačit na hrany (krabička se rozevře) a po vložení předmětu ji lehce uzavřít stisknutím bočních klop. A pokud chcete dárkem opravdu ohromit, využijte drobný skládací box se saténovou mašlí.

7 výsledků
Třídit dle: Relevantnosti