800 500 515
Pondělí - pátek (8:00 - 17:00) info@rajapack.cz
Nákup ve velkém?
Cenová nabídka ZDARMA
4,7/5
Hodnocení zákazníků
0
Pokračovat v nákupu

Náš příběh je i váš!

Náš příběh  je i váš!

Při příležitosti oslav 70. výročí založení skupiny RAJA bych vám ráda co nejsrdečněji poděkovala za vaši důvěru a věrnost. Vedení společnosti RAJA jsem převzala na počátku 80. let minulého století od své matky, která společnost založila v roce 1954. Předala mi svou vášeň pro služby zákazníkům, neustálé inovace výrobků a provozní dokonalost. Díky vám se z malé společnosti prodávající použité obaly stala evropská skupina, lídr v distribuci obalů, potřeb a vybavení pro profesionály.

70 let inovací v našich produktech a službách: duch společnosti RAJA

Vaše podpora je pro naši neúnavnou snahu o inovace zásadní. Každý nový produkt a každá nová služba byly navrženy tak, aby co nejvíce odpovídaly vašim potřebám. Náš katalog, který má nyní 340 stran, a naše webové stránky s více než 3 300 produkty na skladě, dokazují naše odhodlání nabízet vám stále konkurenceschopnější a užitečnější řešení, která vám usnadní váš pracovní život.

70 let kultury dokonalosti: Naše ambice

Naše know-how je výsledkem každodenní práce a neutuchající touhy zlepšovat se, abyste byli vždy spokojenější. Každá naše investice a celá naše obchodní organizace jsou zaměřeny na vaši spokojenost. Zůstat vaším nejlepším partnerem je naší hlavní motivací.

70 let jsme nablízku našim zákazníkům a nasloucháme jejich potřebám: Naše hodnoty

Základem naší firemní kultury je přátelskost, dialog, respekt a týmový duch. Jsme přesvědčeni, že kvalita lidských vztahů je základním pilířem našeho společného úspěchu. Naše obchodní týmy se neustále snaží poskytovat každému z vás to nejvhodnější poradenství.

70 let energie a nadšení: Naše silné stránky

Energie a nadšení, které nás pohánějí, jsou hnací silou naší schopnosti čelit novým výzvám, které přináší ekonomický kontext a ekologické problémy. Každý člen týmu RAJA sdílí tuto vitalitu, touhu překonat očekávání a proměnit každou příležitost v úspěch.

V současné době skupina RAJA čítá 4 500 žen a mužů, kteří obsluhují 2 miliony zákazníků ve více než 19 evropských zemích. Každý den se mnou spolupracují, aby vám nabídli co nejlepší zákaznickou zkušenost.

Zvu vás k účasti na našich slavnostních "speciálních výročních" akcích, o kterých se budete dozvídat po celý rok na našich webových stránkách a dále k seznámení se s dlouhou a bohatou historií naší společnosti.

Děkujeme za 70 let společného dobrodružství. Pojďme v něm s nadšením společně pokračovat!

Prezidentka RAJA Group

Prezidentka RAJA Group

Proslov generální manažerky RAJA CZ/SK

Gabriela Fabianová - generální manažerka RAJA CZ/SK představuje klíčové projekty pro rok 2024.