800 500 515

Pondělí - pátek (8:00 - 17:00)

Nákup ve velkém?
Cenová nabídka ZDARMA
4,8/5
Hodnocení zákazníků
0
Pokračovat v nákupu
cat

Našich 8 závazků

„Dodržování našich závazků a hodnot přispělo k budování dobré image společnosti a umožnilo nám získat a udržet si vaši důvěru.“

Nejširší výběr a dostupnost produktů

RAJA vynakládá maximální úsilí ke splnění všech vašich obchodních potřeb a nabízí nejširší škálu produktů na trhu. Nabízíme řešení v oblasti balení, hygienických a bezpečnostních opatření, kancelářských potřeb i vybavení skladů či firem.

Díky našim 3 000 produktů, které máme skladem a doručení do 2-3 dní, se můžete vždy spolehnout na naši podporu.

Záruka kvality produktů

Kvalita našich produktů je prvním z našich závazků. Vybíráme ty nejkvalitnější produkty a dbáme zejména na jejich původ a výrobu: 86 % našich produktů se vyrábí v Evropě.

Mnoho nabízených produktů je označeno značkou RAJA, skutečným závazkem kvality a inovací. Se značkou RAJA se můžete spolehnout na vysokou kvalitu produktů.

Rychlé doručení

RAJA se zavazuje dodat objednávku rychle a efektivně! Díky produktům dostupným na skladě garantujeme doručení do 2-3 dnů po celé České republice! *

Odborné poradenství

Kvalita našich služeb se odráží také v profesionalitě, odbornosti a dostupnosti našich poradců. Informace a rady, objednávky a dodávky: udělají vše pro to, aby vyhověly vašim potřebám!

Stále více inovací

Bez ohledu na velikost vašeho podnikání, ať už jste malá, střední nebo mezinárodní firma, nebo na oblast činnosti, náš úzký vztah s vámi a naše schopnost naslouchat vašim potřebám nám umožňují nejen splnit vaše očekávání, ale také být o krok napřed.

RAJA spolu se svými dodavateli neustále vyvíjí nové a optimalizuje stávající produkty s ohledem na požadavky zákazníků.

Více ekologické odpovědnosti

RAJA se již několik let zapojuje do aktivit ochrany životního prostředí a s cílem udržet si vedoucí úlohu v ekologické transformaci https://www.rajapack.cz/raja-ekologie. Provádíme konkrétní opatření: v úvodní fázi s našimi dodavateli i v závěrečné fázi s našimi zákazníky, informujeme a poskytujeme poradenství při výběru produktů.

Nabízíme také kompletní řadu ekologických řešení a neustále jej rozšiřujeme, abychom vám nabídli více alternativ.

Více solidarity

Dnes, více než kdykoli předtím, má naše společnost sociální úlohu, která přispívá k obohacení našeho vztahu s vámi. Naše klíčové iniciativy, jako například „Ženy a životní prostředí“, které řídí Nadace RAJA – Danièle Marcovici nebo podpora, kterou umělcům poskytuje Collection RAJA Art, nás udržují ve spojení s naší komunitou a naším posláním dělat pozitivní změny.

Konkurenční ceny

Hledáte-li produkty za konkurenceschopné ceny, využijte naše akce a speciální nabídky.

Navíc díky výhodám, které nabízíme našim klíčovým zákazníkům, Vám můžeme upravit cenovou nabídku na základě objemu Vaší objednávky.

* Objednávky doručujeme každý den, od pondělí do pátku. Dodací lhůty jsou garantovány při přijetí objednávky do 13:00 v pracovních dnech, vyjímkou jsou události způsobené mimořádnou dopravní výlukou.